fredag 6. februar 2009

Dag 11: Koh Samui, Thailand

Har vaert paa stranda saa lenge som mulig i dag, for nyhotellet e crap :) Der ekke do-doer, knapt nok varmevann eller vann i det heile tatt for den del, skitne haandklaer og neonlys i taket. To netter her, foer vi tar baat+buss til Krabi paa sondag. Bestilte tur i sted, 90 krone per pers :)

E naturligvis ikke internett der heller, saa det blir i alle fall ikke bilde paa nokken daga og sikkert ikke blogg heller. No skal vi ut aa spise aa litt saant, og prove aa holde oss ute til vi e trott nok til aa gaa rett til sengs :)

Snakkes om nokken daga!

Xoxo t&n!

torsdag 5. februar 2009

Dag 10: Koh Samui, Thailand

I dag har vi hatt en *svært* lang aktivitets-/safari-dag rundt heile øya. Blei henta midt i frokosten i dag tidlig, og har kjørt rundt i en åpen Jeep sammen me fem brita og et finsk par. Det begynte veldig lovende me en lang kjøretur til nokken berg, der vi stod i et kvarter å så på to stein-formasjona forma som "manne- og dametiss". Veldig spennende. Deretter kom vi til et gammelt tempel, der høydepunktet va en mummifisert munk me Ray Ban-brille.

Ikke heilt heldig me starten, men så kom vi til en safari-park å der va det ganske kjekt. Vi fikk holde en tiger- og en leopard-baby, ridd på elefanta, sett krokodille- og ape-show! Mye bra og morsomt ;D Sykt å se når dem la hode inn i krokodille-kjeften, og etterpå kunne vi få ta bilde ved siden av krokodilla også, men det droppa vi av forskjellige grunna :)

Vi stoppa å spiste lunsj på en thailandsk jungel-restaurant, og for tredje gang dinne turen glemte vi å betale regninga, så dem kom løpende etter oss i det vi va på vei inn i bilen...

I tillegg va vi innom øyas høyeste punkt, etter en sykt humpete biltur i en bil uten støtdempera på den thailandske landeveien (altså ikke asfalt). Til slutt va vi innom Big Buddha, ei ganske stor statue av Buddha i gull-farge. Tilbake på hotellet måtte vi rett i bassenget for å kjøle oss ned, og å vaske av all grusen og skiten fra bilturen! Utslitt etter åtte timers-safari, stakk vi bare en kjapp tur på Mcd for første og siste gang ...

Ditte e siste natta på ditte kjekke hotellet vi e på no, for i morra skal vi på billig-greier til 80 krone et par netter, før vi tar båt og buss videre til Krabi på søndag! Tudeluu så lenge :)

Xoxo t&n!







onsdag 4. februar 2009

Dag 9: Koh Samui, Thailand

I dag spiste vi for første gang på turen frokost på hotellet, og det va en svææært hyggelig opplevelse. Endelig fikk vi mørkt brød me jordbærsyltetøy! Stakk rett på stranda og va der før elleve, nokke som igjen førte til at vi ligge her rimelig solbrente begge to ... Det va heilt utrolig deilig å komme ned på stranda å se så fint det e her. Heilt som et postkort me hvite strender og turkis sjø.

Fant oss en ganske fin plass å ligge og spiste lunsj på restauranten over :) Vi lå der til fire, stakk opp på hotellet å dusja å litt sånt, før vi stakk ned igjen på stranda og fikk full body massage, mens sola gikk ned bak oss. Det va rånice! Litt bortafor satt vi oss ned å spiste middag på stranda, mens ungdommen festa bare et steinkast unna ;) Hehe!

Det frista, men i morra tiiidlig blir vi henta og skal ha en full aktivitetsdag som vi skreiv om i går. I morra blir det sikkert masse bra bilde, dessverre gikk batteriet tidlig på kvelden i dag, men legge ut litt fra stranda.

Xoxo t&n!




tirsdag 3. februar 2009

Dag 8: Koh Samui, Thailand

Dagen i dag har i grunn blitt brukt til reising. Vi stod opp klokka halv åtte og tok buss fra Hua Hin til Chumporn, før vi tok katamaran-båt derfra til Koh Samui, via Koh Tao og Koh Phangan. Vi satt på dekk i over fire tima å bare leste bøker og sola oss :)

Vel fremme på Koh Samui måtte vi ta taxi til hotellet, og etter å ha krangla litt me nokke moped-taxi, kom ei dame bort å sa ho skulle kjøre oss me bilen sin. Fra sekundet vi møtte ho gikk kjeften i ett, og ho fortalte oss ganske mye rart. Blant anna va ho blitt kjørt ned av en full sveitser rett før jul og gikk rett i koma i et par daga ... Ho hadde lagt en måned på 5-stjerners sykehus og regninga kom på 90.000 krone. Det va likevel ikke nokke problem, for ho kom fra en velstående familie og mannen betalte gjerne. Videre kom ho inn på at dei møttes på Full moon-party, der ho endte opp me å gifte se me dinne mannen, men ho sa ho hadde vært heldig for han va i grunn ganske kjekk (selv om alt ditte da skjedde i en slags mushroom-rus). Vi fikk se bilde av huset hennes, som lå ute for salg til 2,1 million krone og lå i villa-strøket på øya. Til slutt endte vi opp me å få nummeret hennes, så ho kunne hente oss i sin private pick-up og kjøre oss på elefant-safari. Og ditte e i grunn bare en brøkdel av ka ho fortalte på 20 minutt ...

Jaja, vi endte i alle fall opp me å bestille en nice opplevelsespakke me en italiener på torsdag, så vi skal blant anna ri på elefanta, kose me tigerbabya, bade i fossefall, se på krokodilleshow osv osv osv! Det gler vi oss til :D

Xoxo t&n!





mandag 2. februar 2009

Dag 7: Hua Hin, Thailand

Siste dag i Hua Hin. Forsov oss til frokost for tredje dag på rad, selv om vi la oss klokka tolv. Stakk rett på stranda, der vi lå me Elisabeth og gjengen en siste gang. I dag lå vi til det ikke lenger va sol, deilig!

Remi og Karianne skulle å få sydd se klær, så dem droppa ut i kveld, mens vi andre stakk på nattmarkedet å kikka uten å shoppe nokke ;o Etterpå satt vi oss ned å spiste middag. Heilt til slutt gjor vi som i går, å satt oss ned på en restaurant å tok oss ei pils å kikka på folk!

Tok kvelden tidlig i dag, for i morra tidlig klokka åtte går bussen sørover, før vi sette oss på en båt som går til Koh Samui. Vi har hatt det kjempekjekt me Elisabeth og dem, så det va litt kjipt å si hade i sted, men no skal vi på tur aleine ei stund :)

Gleda oss til Koh Samui å et litt bedre hotell! Kort og kjedelig blogg i kveld, men kommer sterkere tilbake.. :) Kommenter!

Xoxo t&n!

søndag 1. februar 2009

Dag 6: Hua Hin, Thailand

I går kveld blei vi påspandert middag av Elisabeth og Barbro på en italiensk pizzaresturant. Det va kjempekoslig :D Etterpå gikk vi på en bar og bestile oss Cosmopolitan drinks. Dei va sterk men god. Siden d va lørdag tok vi oss en tur ned på beach party som va ganske koslig.

Vi forsov oss til frokosten på hotellet i dag så vi dro bare rett på stranda kor vi spiste kylling og ris. Det va en deilig dag på stranda med masse soling og bading. Elisabeth og gjengen e 10 ganga brunere enn oss, men d kommer vel etter 3 måneda i sol...
Etter stranda gikk vi opp igjen og dusja og stelte oss før vi dro på sushibar. Turid va veldig skeptisk for ho har aldri smakt d før. (Kred Camilla? ;) Vi lot dem som likte d bestille for oss og fikk masse forskjellige typa som alle delte på. Alle va spent da Turid skulle smake, men forbausende nok syns ho d va greit. Det kommer bilde sånn at dokke tror på oss :D

Etterpå gikk vi å fikk en god time 'footie massass' for femti krone. Det va hiiimmelsk deilig, og sikkert ikke siste gangen i Thailand :) Resten av gjengen stakk på hotellet igjen, mens vi to blei me Elisabeth å tok oss ei pils. På veien hjem gikk vi gjennom ei av bar-gatene. Om det va cirka ti bara der, så va der nærmere hundre hore ;O Heilt drøyt å se på alle gamlingane som skulle kose se ...

Men no e det håndball-finale på Eurosport her, så vi får snakkes i morra. Tudeluu!

Xoxo t&n!