fredag 13. februar 2009

Dag 18: Krabi, Thailand

Tok oss nokken dagers blogg-pause, men back in business no. Har siste kvelden på Centara, før vi reise til Phi phi i morra tidlig og e tilbake på den gamle hotellstandarden. Reise i morra tidlig me ferge og skal bo midt på øya.

Har hatt det heilt fantastisk her, å nytt hvert eneste sekund! Endelig blitt skikkelig brune også. Dei siste dagane har vi i grunn bare tatt det heilt me ro, lagt me bassenget/stranda om dagen, så har vi tatt båt til Ao Nang å spist å tatt massasje om kveldane ;D I går lånte vi oss kajakk, å padla litt rundt til nokken grotte å rundt ei slags øy, mens vi i dag bare blei igjen her på resorten også spiste vi på en av restaurantane, kjempekos!

Ellers har vi vært flinke å trene her, men det blir vel ikke så mye treningsstudio på hotella fremover.. Svømme mye og bære tunge sekka da i alle fall! Men no e vi egentlig dritstressa å drive å pakka, siden vi reise halv åtte i morra tidlig, så vi får skrive mer seinere. Phi phi blir sikkert konge, me krystallklart vann, enda hvitere strender, skikkelig snorkling og litt uteliv ;)

Xoxo t&n!









tirsdag 10. februar 2009

Dag 15: Krabi, Thailand

I dag stod vi opp (relativt) tidlig å dro rett til Centara, hotellet Nikolas fikk i bursdagsgave! Har gleda oss lenge, og når vi kom hit va det minst like bra som forventa. Måtte først sjekke inn i lobbyen i et eget bygg i Ao Nang, så blei vi kjørt til andre sida av byen, før vi tok speedboat til hotellet, siden det ligge på ei egen strand. Deilig å slippe maset fra selgera og alt anna bråk.

Når vi kom satt vi ei lita stund å venta i Club loungen, før vi endelig fikk komme opp på rommet. Det e så vanvittig bra, har spisegruppe, boblebad og to solsenge på terrassen. Inne har vi et svært badekar og to dusja, og midt i rommet står den deiilige senga!

Høre heile tida folk hviska om ka vi gjør her, og han som fulgte oss til rommet spurte om Nikolas va fotballspiller eller nokke, for det va ikke vanlig at så unge folk bodde her...

Etter å ha sjekka ut rommet gikk vi å la oss nokke tima me bassenget, før vi stakk å trena. Veldig imponerende, men kjente fort at det e ei stund siden sist og at man ikke kommer i bedre form av å ligge på stranda heile dagen, men no e vi i gang ;)

På kvelden, når det e lavvann, går det akkurat an å vasse se rundt neset her for å komme se til sentrum. Ganske kult å gå i sjøen å se alle apane i apelandsbyen som ligge i fjellet over oss. Når vi skulle tilbake va det blitt høyvann, og vi måtte gå over fjellet. Det vil si en lite opplyst sti, som går gjennom apelandsbyen. Høres kanskje ikke så gale ut, men når du går gjennom det som føles ut som jungel og høre ape- og dyre-lyda heile veien i femten minutt, blir du litt skremt. Turid va så redd at det rant svette så heile ho va gjennomvåt. Betala nok 40 krone for båten i morra ja :)

No e det natta, så vi legge oss og gler oss til skikkelig frokost og laaang soldag me bassenget/stranda i morra :) Mye kosligere å blogge når dokke kommentera forresten ;)

Xoxo t&n!





mandag 9. februar 2009

Dag 14: Krabi, Thailand

På ditte sære lille familiehotellet vi bor på no, trodde vi i dag tidlig at vi ikke rakk frokosten, men her e det visst ikke mat i restauranten og alt kommer på rommet :) Blir sikkert bra i morra tidlig!

Gikk ned på kaia å tok longtail-båt (se bilde) til Railey Beach som ligge like ved, men som man bare kommer se til fra sjøen. Har hørt litt om den, men heile greia va i grunn en skuffelse. Kombinert me at vi måtte vente halvannen time me å komme oss derifra, nølte ikke Turid me å la billettselgerane få høre kor landet lå:)

Vi va likevel tidligere hjemme enn normalt, så vi dro ned til sentrum ganske tidlig og testa pruteegenskapane! Funka greit og har kjøpt bikini, shorts, armbånd og litt sånn :) Siden vi va *meget* fornøyd me taco i går, slo vi like gjerne til me samme måltid på samme sted i kveld.

No blir det pakking her, for i morra skal vi opp tidlig å komme oss til deeet herlige hotellet Nikolas fikk i bursdagsgave å endelig storkose oss uten å tenke på ka som e under senga eller i dusjen. I morra e det forresten fullmåne her å Full moon party i enten Ao Nang eller Krabi. Det blir braa :D

Xoxo t&n!






søndag 8. februar 2009

Dag 13: Krabi, Thailand

Endelig på hotell med internett igjen. Har komt til Krabi (Ao Nang), etter en laang reisedag. Burde skjønt det va litt ruskete opplegg når vi bare betalte 80 krone for reisen, men det e greit nok. Skifta buss tre ganga, tok ei synkeklar ferge i 90 minutt og måtte i totalt to tima på forskjellige "busstopp".

Til slutt kom vi plutselig frem til hotellet, som i grunn ligge heilt for se sjøl, minst fem minutt fra *alt* anna. Det va heldigvis ganske nytt, så romma og alt e kjempefint selv om det bare kosta 200 krone :)

Siden vi bare hadde satt i buss og båt heile dagen og ikke brukt nokke penga, bestemte vi oss for å kose oss litt i kveld. Starta me TACO på en mexicansk restaurant, før vi tok den beste massasjen hittil på turen til bare 70 krone! Når vi kom ut høljeregna d faktisk, men det va over like fort som det begynte. Ellers shoppa vi endelig litt og kikka en del i butikka, før taxisjåføren fra tidligere plutselig så oss og tvang oss tilbake til hotellet :)

I morra skal vi kanskje på dykkertur ut på ei eller anna øy i nærheten, men tror egentlig vi bare venta til vi skal til Phi Phi og spare oss pengane for båtturen i morra.

En ting forresten, siden vi ikke hadde internett i går.. Det skjedde en liten ting som kanskje e verdt å nevne. Vi va på kabaret/ladyman-show på Koh Samui ene kvelden, og mot slutten av showet pekte spotlighten plutselig på en i publikumet og det ene førte til det andre, sånn at Nikolas plutselig va på scena. Der blei han tatt bak scena og etter fem minutt me sminking, parykk og dameklær, kom han tilbake on stage. Skal ikke si så mye mer, men heller la filmen tale for se (ikke i dag, men kanskje seinere ;))

Xoxo t&n!