torsdag 19. februar 2009

Dag 24: Kuala Lumpur, Malaysia

Siste kvelden i Kuala Lumpur no, og steik for en by. Har storkosa oss her, mye bedre enn Bangkok! Vi landa her tirsdag natt og sparte oss nokken krone på å ta buss i to tima ekstra inn til byen, så vi va ikke i seng før halv tre. Hotellet e ganske stort og romma fine. Hotellstandarden i Malaysia e veldig bra!

Onsdag stod vi opp å dro rett på kjøpesentera. Vi bor sentralt og har i alle fall en 4-5 enorme kjøpesenter, som går over minst fem etasja, rett uttafor døra :) Hadde tenkt oss i Petronas Towers, men kom ikke lenger enn til resepsjonen. Måtte visst opp klokka åtte for å få billetta til å komme inn og man kom uansett bare halvveis til topps. I steden stakk vi til TV-tårnet, som e litt lavere, men fortsatt verdens fjerde høyeste tårn. Utsikta over byen va nice og vi kosa oss me en liten lunsj i en roterende restaurant på toppen!

Før vi visste ordet av det va klokka åtte, og da gikk vi på kino å så Benjamin Button. Betalte 30 krone for begge og kinosalen va råbra, et par hundre ganga bedre enn både Løvenvold og Moa ... Etterpå gikk vi på TGI Friday og spiste en sein middag!

I dag rakk vi frokosten, og endelig fikk vi se litt mørkt brød igjen. Etter det dro vi til Sunway Lagoon Park, en 6-i-1-fornøyelsespark me badestrand, vannpark, extreme park, amusement park, dyrehage og scream house. Va veldig gøyt og vi va der i grunn heile dagen :) På kvelden har vi gjort mye av det samme som i går ... kino. Det e bare så bra her og så mange bra filma. For å toppe det heile så vi to filma etter hverandre også. Først så vi Slumdog Millionaire, også Valkyrie. Gode filma begge to!

Va innom togstasjonen tidlig i dag for å kjøpe billetta til nattoget til Singapore, men selv over 30 tima i forveien va det utsolgt på alle klassa, så vi tar toget litt ut på formiddagen i morra. Tar omtrent åtte tima, men vi får sett litt og det e ganske behagelige sete! Så blir det ei natt i Singapore (som bare har dobbelt så dyre hotell og halvparten så små rom), før vi lørdag kveld flyr til Australia og Sydney!

Xoxo t&n!








mandag 16. februar 2009

Dag 21: Phuket, Thailand

Plutselig e vi komt til dag 21 - tre uke - og siste dagen i Thailand. Har hatt nokken fantastiske daga på Phi phi, og det va ikke nokke kjekt å komme til stygge Phuket i ettermiddag.

Vi kom til Phi phi på lørdags formiddag og tilbringte første dagen på stranda me like ved hotellet. Den va ganske fin og vannet va klarere enn nokken av dei andre plassane vi hadde vært inntil da. På lørdag va jo det også Valentines day, og det vanvittig mye folk i gatene og på utesteda, så det va en kanonkveld ;) Kjekt å bli kjent me litt andre backpackera å!

Søndag dro vi tidlig på tur me båt, og besøkte mange av øyene rundt Phi phi. Vi va først på Maya Beach, som e den mest kjente stranda rundtom der (kor deler av The Beach blei spilt inn), og der snorkla vi en times tid og tok kajakk inn til stranda der det va stappfullt av folk. Blei i grunn litt skuffa over den, selv om det va veldig fint, så va det altfor mye folk.

Vi kjørte også forbi viking-hulene og et par fine laguna, og stoppa en liten tur på Sharks point for å snorkle etter (ufarlige) haia. Svømte rundt en god halvtime, men så aldri nokke hai.

Det absolutte høydepunktet på turen, va uansett Bamboo Island. Der snorkla vi, bada, sola oss og tok maaasse bilde. Båten ankra opp rundt femti meter fra stranda, så svømte vi inn over et korall me uendelig me fiska, før vi kom til den hviteste stranda og det klareste vannet vi nokken gang har sett! Det va bare paradis og hadde vi hatt muligheten hadde vi vært der heile dagen.

Om kvelden gikk vi på All you can eat-BBQ å hadde det dritgøy me nokke australiera som slo kelneren i øye og fikk ho til å grine å bytte bord ;D

Dagen i dag derimot, har ikke akkurat vært som dem før.. Måtte vær ute av hotellet klokka elleve, så vi bare satt rundt på forskjellige restauranta på Phi phi frem til båten gikk klokka to. Va ikke fremme på hotellet i Phuket før klokka fem og bor i fjellsida ganske langt fra stranda. Har i grunn ikke nokke å si siden vi reise til Kuala Lumpur i morra, men va nede å spiste på stranda i sted og e sjeleglad vi ikke skal vær på dinne plassen i mer enn ei natt.

No har det gått tre uke, og vi e ferdig i Thailand.. Hittil har vi hatt sol- og strandvær i 20 av 20 daga, tatt massasje seks ganga, spist myye god mat og møtt forskjellige folk. Har vært deilig, men skal bli deilig å komme se til Australia om nokken daga. Skal prøve å blogge litt mer enn det har blitt i det siste, men da må dokke kommentere også ;) Hehe!

Xoxo t&n!