fredag 17. april 2009

Dag (nærmere 80?): Lima Airport, Peru

Yes, da e vi på nett igjen, etter ti daga på Cuba kor internett knapt e lovlig! Det har vært heilt knall og vi har storkosa oss både i Varadero og i gamlebyen i Havanna. No sitte vi derimot på flyplassen i Lima, Peru, og skal snart hoppe på flyet til Rio de Janeiro. Selv om det fra Havanna til Rio bare e 7-8 tima me fly, dro vi faktisk fra Havanna for over vanvittige 30 tima siden. Vi har mellomlanda i Mexico City igjen og sov natta på flyplassen på Costa Rica. I formiddag fløy vi til Peru, og her har vi vært i seks tima, og om fem tima e vi endelig i Brasil.. klokka kvart på fem på natta!

Heldigvis har vi ordna oss overnatting no, og dem skal også hente oss på flyplassen, så det blir litt mindre grusomt å komme frem midt på natta. Har satt i et par tima å leita etter hostell no, og det ene va verre enn det andre (i alle fall etter hotella dei siste ti dagane). Til slutt fant vi et ganske greit et, som ligge i et forholdsvis trygt strøk bare ett kvartal fra Copacabana! Der e også sikkerhetsvakt 24 tima i døgnet og skikkelig portsystem uttafor. Såå ja folkens, vi e forsiktige i Rio :)

Blir der i alle fall tre netter, for på søndag e det finale i Rio Cup på en av verdens aller største fotballstadion Maracana! Har snakka me en fyr som sir det e utsolgt, men vi klare sikkert å få ordna billetta uansett! Punga heller ut litt ekstra, for selv om 10.000 på Color Line e kult, så slår 100.000 brasillianera det lett :)

No rope dem LAST CALL her, så vi snakkes på Copocabana i Rio de Janeiro !!!