mandag 2. februar 2009

Dag 7: Hua Hin, Thailand

Siste dag i Hua Hin. Forsov oss til frokost for tredje dag på rad, selv om vi la oss klokka tolv. Stakk rett på stranda, der vi lå me Elisabeth og gjengen en siste gang. I dag lå vi til det ikke lenger va sol, deilig!

Remi og Karianne skulle å få sydd se klær, så dem droppa ut i kveld, mens vi andre stakk på nattmarkedet å kikka uten å shoppe nokke ;o Etterpå satt vi oss ned å spiste middag. Heilt til slutt gjor vi som i går, å satt oss ned på en restaurant å tok oss ei pils å kikka på folk!

Tok kvelden tidlig i dag, for i morra tidlig klokka åtte går bussen sørover, før vi sette oss på en båt som går til Koh Samui. Vi har hatt det kjempekjekt me Elisabeth og dem, så det va litt kjipt å si hade i sted, men no skal vi på tur aleine ei stund :)

Gleda oss til Koh Samui å et litt bedre hotell! Kort og kjedelig blogg i kveld, men kommer sterkere tilbake.. :) Kommenter!

Xoxo t&n!

3 kommentarer:

  1. Savna litt fler bilder

    SvarSlett
  2. Ekje mye ferie ditta her..

    Legge dokke tidlig, stressa og slite..

    Nei, godt å vær hjemme i Ålesund

    SvarSlett
  3. Høres ut som dokke har det kjempekjekt :) Dårlig med sjopping på nattmarkedet = 1 mindre souvenir til me. Ka skjer? E ønska me en lokal souvenir som e laga i tre med maling på. Den må nødt å vær kjøpt på et marked. Ellers har e sett at Magnus har oppfordra til å opprettholde brannsikkerheten også på ferie. Her fra vaktsentralen på brannstasjonen på ØHF vil e også minne på å alltid være beredt hvis faren skulle treffe akkurat DOKKE TO. Tenk brannsikkerhet - Også på Koh Samui!

    SvarSlett