torsdag 5. februar 2009

Dag 10: Koh Samui, Thailand

I dag har vi hatt en *svært* lang aktivitets-/safari-dag rundt heile øya. Blei henta midt i frokosten i dag tidlig, og har kjørt rundt i en åpen Jeep sammen me fem brita og et finsk par. Det begynte veldig lovende me en lang kjøretur til nokken berg, der vi stod i et kvarter å så på to stein-formasjona forma som "manne- og dametiss". Veldig spennende. Deretter kom vi til et gammelt tempel, der høydepunktet va en mummifisert munk me Ray Ban-brille.

Ikke heilt heldig me starten, men så kom vi til en safari-park å der va det ganske kjekt. Vi fikk holde en tiger- og en leopard-baby, ridd på elefanta, sett krokodille- og ape-show! Mye bra og morsomt ;D Sykt å se når dem la hode inn i krokodille-kjeften, og etterpå kunne vi få ta bilde ved siden av krokodilla også, men det droppa vi av forskjellige grunna :)

Vi stoppa å spiste lunsj på en thailandsk jungel-restaurant, og for tredje gang dinne turen glemte vi å betale regninga, så dem kom løpende etter oss i det vi va på vei inn i bilen...

I tillegg va vi innom øyas høyeste punkt, etter en sykt humpete biltur i en bil uten støtdempera på den thailandske landeveien (altså ikke asfalt). Til slutt va vi innom Big Buddha, ei ganske stor statue av Buddha i gull-farge. Tilbake på hotellet måtte vi rett i bassenget for å kjøle oss ned, og å vaske av all grusen og skiten fra bilturen! Utslitt etter åtte timers-safari, stakk vi bare en kjapp tur på Mcd for første og siste gang ...

Ditte e siste natta på ditte kjekke hotellet vi e på no, for i morra skal vi på billig-greier til 80 krone et par netter, før vi tar båt og buss videre til Krabi på søndag! Tudeluu så lenge :)

Xoxo t&n!







6 kommentarer:

  1. Det er som tatt ut av en feriekatalog. Får dere betalt av Saga Solreiser?

    SvarSlett
  2. Det blir bare bedre og bedre ser det ut til! Greit å komme ned på jorda på backpacker hotell da?
    btw
    Etter Krabi, går veien til Singapore gjennom Sør-Thailand? Der er mer uro og bomber etc enn vi hører om, så da er det viktig å spørre seg godt for før avreise og ha en klar reiserute som kan sjekkes... Kanskje nødvendig å unngå også.

    SvarSlett
  3. C: (...)

    NP: Skal fly fra Phuket til Kuala Lumpur den 17., saa slippe sikkert unna det uansett, men vetsje korsen vi kommer oss fra KL til Singapore enda da, saa..

    SvarSlett
  4. Søte, søte, søte tigerbabies :) <3

    SvarSlett
  5. E lure på om dokke rett og slett har blitt litt naive, folkens. Med tanke på at dokke har klart å legge ut så fryktelig mange bilde av dokke to ilag, liksom. Ikkje redd for at en av dissa søte små guttane som e kjempehjelpsom med å ta bilde av dokke, plutselig løpe av gårde?

    Ellers så ser det ut som dokke kosa dokke! Flotte greier.

    SvarSlett