mandag 30. mars 2009

Dag 64: Hollywood, USA

(Torsdag): Gjor ikke så mye på dagen, tok mye buss og va ned i downtown, alt for å finne taco. Endte til slutt opp på en Wal-mart et stykke unna alt, og på bussen me omtrent 50 stk på, va vi dei eneste hvite. Det va litt uvant. Det va i alle fall der vi endelig fant taco fra Old el Paso (samme som hjemme), så vi kjøpte fire pakka, 36 lefse og plenty me tilbehør. Va godt me taco til middag.

(Fredag): Fredag va vi på Universal Studios. Det e egentlig mer en fornøyelsespark enn en studiotur, men det va veldig kjekt. Det første som skjedde da vi kom inn va at Jay Leno stod og intervjua folk, og i tillegg blei en av dei vi kom me fra hostellet intervjua. Kult, vi fikk billetta til showet i morra også, gler oss til det!

Vi tok ei lita runde rundt på studioet og fikk se kor dem spilla inn Desperate Housewifes (spilte inn når vi va der), og så settet til King Kong, Jurrasic Park, Haisommer og nokken scene fra the OC osv. Det va kult! I tillegg tok vi The Simpsons ride (4D rollercoaster), Jurrasic Park, The Mumie, også fikk vi se korsen dem laga til spesiall-effekte og sånt. Tida gikk utrolig fort og selv om vi dro fra hostellet klokka ni om morningen, va ikke vi tilbake før ti tima etterpå ;o Avslutta dagen me taco.

(Lørdag): Lørdag tok vi bussen ned til Venice Beach og va der nokken tima. Der va det like mye liv som vi hadde hørt på forhånd. Vi så først på en del gateshow, før vi kjøpte jordbær me kreeem på og satt oss ned å så på basketball-kampa :) Etterpå gikk vi bort på Muscle Beach og så på muskelmenn ;D Ekke så mye å si egentlig, va bare en veldig koselig dag ;p Dro hjem igjen å laga taco, før vi stakk på kino og så 12 rounds. Goood film :)

(Søndag): Har egentlig gjort alt som kan gjøres i Los Angeles dei siste 15 dagane, så i dag va vi på ei lita shoppingrunde. Først i Hollywood i butikka, så dro vi på et stort loppe-/vintage-marked som lå ved der vi bor. Det va såå utrolig masse kult der og vi endte opp me å kjøpe solbrille, smykke og et gammelt speilreflekskamera ;D Etterpå spaserte vi ned langs Fairfax, gikk innom nokken butikka, før vi endte opp på Farmers Market. Spiste en deilig lunsj me Voss-vann til ;) før vi tok vår siste shoppingrunde i USA ;p Hjemme venta taco. No har vi nettopp småpakka litt og e klar til Jay Leno i morra, før vi reise til Costa Rica seint i morra kveld.

Xoxo t&n

3 kommentarer:

  1. Hmm..ingen taco-bilder?

    Uansett, denne er sikkert kjekk å ha:
    http://www.baronbob.com/yummypockets.htm

    SvarSlett
  2. Hahah, kul!
    Veet, har så masse bilde vi vil legge ut, men d e for dårlig internett på hostellet. Får se (selv om e tvila) om internetten e bedre i Costa Rica.

    Stikke på Jay Leno no, så flyplassen etterpå ;D Tudeluu

    SvarSlett
  3. Haha aldri lei av taco <3

    Følger med ;*

    SvarSlett